SKU
HI510-0320

Univerzalni krmilnik procesov

Na zalogi

HI510 je napredni univerzalni krmilnik procesov, ki ga je mogoče konfigurirati za številne aplikacije, ki zahtevajo nadzor in / ali nadzor procesnih parametrov. Ta krmilnik ima digitalni vhod sonde, ki samodejno zazna in posodobi števec s parametrom, ki ga meri.

  • Vodotesno ohišje IP65 (Nema 4X)
  • Večbarvni LED indikatorji stanja in zvočni alarm
  • Univerzalna montaža z možnostjo pritrditve na stene, cevi in ​​plošče.

 

Načini nadzora

Nastavitve za nadzorne operacije je mogoče konfigurirati tako, da so vklop / izklop, sorazmerne ali PID vrste nadzora. Prilagodljivost pri programiranju omogoča natančno uravnavanje nastavljene točke s strogim nadzorom, ki preprečuje kakršno koli prekoračitev in odpadke kemikalij.

Zadrži funkcijo

Zadrževanje lahko sprožite tudi ročno in z uporabo in zunanjim digitalnim vhodom za onemogočanje načina upravljanja med vzdrževanjem.

Nastavljiv alarmni sistem

Nastavljiv za nastavljene vrednosti in temperaturo ali aktiviran z nenormalnim delovanjem, rdeča lučka za alarm utripa in jo je mogoče zlahka videti od daleč. Vsi releji, konfigurirani za krmiljenje, se deaktivirajo, dokler se stanje alarma ne razreši .

Cikel samodejnega čiščenja

Funkcija čiščenja omogoča programiranje enega ali več ciklov pranja in uporabo relejev za aktiviranje ventilov, črpalk ali stisnjenega zraka glede na vrsto pranja, ki je potrebna za vzdrževanje sond za zanesljive rezultate.

 

 

Releji

Na voljo z do petimi krmilnimi in enim alarmnim elektromehanskim relejem.

Analogni izhodi

Do štiri galvansko izolirane analogne izhode za krmiljenje črpalk in ventilov.

Digitalni izhod RS485

Na sistem za daljinsko spremljanje lahko poveže do 32 naprav.

Digitalni vhodi

Na voljo sta dva digitalna vhoda za načine, vključno z onemogočanjem, čiščenjem in nastavljanjem krmilnika.

 

 

 

Velik LCD

LCD prikazuje informacije o meritvah skupaj z indikatorji potencialnih težav. Nato tipka DIAG vsebuje podrobnosti o težavi.

 

 

Beleženje podatkov

Informacije shranjujte v izbirnih intervalih, skupaj z nastavitvami krmiljenja releja in podatki o kalibracijah. do 100 sklopov, od katerih ima vsak 8600 zapisov. Prenesite na bliskovni pogon kot datoteko .csv z uporabo vrat USB Tip-C.

 

 

Gumb za pomoč

Z gumbom za pomoč in diagnostiko (? DIAG) boste dobili informacije, povezane z napakami ali v nastavitvenem načinu, informacije o nastavitvah.

Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2024 Vse pravice pridržane