Industrija

Industrija

Industrijske aplikacije se med seboj precej razlikujejo, pa vendar jih združuje naslednje: varnost, skladnost s standardnimi metodami in zagotavljanje kakovosti. Poenostavitev testiranja v industrijskih proizvodnih procesih vam omogoča, da postanete vodilni v svoji industriji.

  • Kemična Proizvodnja
  • Platiranje
  • Petrokemična
  • Obdelava Vode

Kemična Proizvodnja

Kemična Proizvodnja

V kemični proizvodnji mora končni izdelek ustrezati različnim industrijskim standardom. Pričakuje se, da je koncentracija sestavin v izdelku skladna s koncentracijo, navedeno na ovojnini. Testiranje na več ključnih točkah med procesom kemičnega formuliranja vam omogoča ohranjanje skladnosti in zagotavljanje kakovostnega izdelka za vaše stranke. 

Custom Category Image

Merjenje vlage v poliolih

Čistost surovin je bistvena za dosledne poliuretanske formulacije. Odkrijte, kako testiranje poliolov pomaga pri izpolnjevanju industrijskih standardov za določanje vsebnosti vlage v poliolih.

Preberi Več
Category Image

Platiranje

Platiranje

Platirani predmeti se uporabljajo v skoraj vsaki industriji za namene varnosti, dekoracije, in uporabnosti. Sami materiali, ki se uporabljajo pri postopku platiranja, so lahko precej dragi, zato priporočamo preudarno ravnanje z njimi. Testiranje med samim procesom vam pomaga doseči in ohraniti akreditacijo NADCAP in omogoča, da izpopolnite izdelek do želene debeline, barve in zaključka brez nepotrebnih zapletov. 

Custom Category Image

Z ustreznimi napravami in storitvami za platiranje do izpolnjevanja zakonskih zahtev in certifikacije

Ko greste skozi postopek certificiranja, revizije ali pridobivanja novih strank, vam bodo prava orodja pomagala izpolniti ali preseči skoraj vse zahteve.

Preberi Več
Category Image

Petrokemična

Petrokemična

V industriji s toliko predpisi je nujno, da nadzorujete naftne derivate od surove nafte pa do končnih izdelkov. Ne le, da vam testiranje pomaga pri ocenjevanju izdelka, ampak ima tudi vpliv na okolje. Še nikoli ni bilo lažje testirati za vlago, vzdrževati skladnost z ASTM D664, kloridi in drugim.

Custom Category Image

Določanje organskega klorida v surovi nafti

Surova nafta poleg velike količine ogljikovodikov vsebuje tudi vodo, kloridne soli in druge nečistoče, ki jih je mogoče odstraniti s postopkom razsoljevanja. Odkrijte več o testiranju za organski klorid in skladnosti s standardno metodo ASTM D4929.

Preberi Več
Category Image

Obdelava Vode

Obdelava Vode

Industrijski obrati so v preteklosti svoje odpadke odvajali v komunalne in naravne vodne poti brez prave regulacije, kar je imelo resne posledice za okolje. Danes so standardi glede obdelave odpadkov veliko strožji. Odkrijte širok nabor instrumentov za testiranje vseh parametrov - tako na lokaciji kot samodejno.

Custom Category Image

Merjenje vrednosti pH meteorne vode na gradbiščih

Meteorna voda je v urbanih območjih polna polutantov, kemikalij, naplavin in ostalih snovi, ki potujejo z njo čez čistilne naprave ali pa prehajajo dalje, v eno od naravnih vodnih teles. Če pH meteorne vode, ki odteka z gradbišča, ne ustreza zahtevanim vrednostim, je potrebna ustrezna obdelava, saj lahko v nasprotnem primeru povzroči škodo, ko se združi s komunalnimi ali naravnimi vodnimi sistemi.

Preberi Več
Category Image
Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2024 Vse pravice pridržane