Industrija

Industrija

Čeprav so industrijske aplikacije raznolike, imajo vse skupno nit varnosti, skladnosti s standardnimi metodami in zagotavljanja kakovosti. Poenostavitev testiranja v industrijskih proizvodnih procesih od kemične proizvodnje do spremljanja odpadnih tokov vam olajša, da postanete vodilni v industriji, ki lahko zagotovijo uporabnost, natančnost in odličnost.

  • Kemična Proizvodnja
  • Platiranje
  • Petrokemična
  • Obdelava Vode

Kemična Proizvodnja

Kemična Proizvodnja

V kemični proizvodnji morate upoštevati več industrijskih standardov, odvisno od končnega trga vašega izdelka, in ljudje pričakujejo, da bo koncentracija na etiketi njihove kemične embalaže točna. Testiranje na več ključnih točkah med postopkom kemične formulacije vam omogoča ohranjanje skladnosti in zagotavljanje kakovosti izdelkov vašim strankam.

Featured Products for Kemična Proizvodnja

Merjenje Vlage v Poliolih Blog

Čistost surovin je bistvena za dosledne poliuretanske formulacije. Izvedite kako testiranje poliolov pomaga pri izpolnjevanju industrijskih standardov za določanje vsebnosti vlage v poliolih.

Preberi Več

Platiranje

Platiranje

Platirani predmeti in deli se uporabljajo v skoraj vseh industrijah za varnost, dekoracijo in funkcijo. Materiali za prevleko so lahko dragi in zadnja stvar, ki jo želite narediti, je, da kopel zavržete, če jo je mogoče osvežiti ali ponovno uporabiti. Testiranje med vašim procesom pomaga doseči in ohraniti akreditacijo NADCAP in vam omogoča, da izpopolnite svoj končni izdelek do želeno debeline, končne obdelave in barve, hkrati pa se izognete morebitnim pastem.

Featured Products for Platiranje

Kako vam lahko Prave Naprave in Storitve za Platiranje Pomagajo pri Izpolnjevanju Zakonskih Zahtev in Certifikacijo Blog

Ko greste skozi postopek certificiranja, revizije ali pridobivanje novih strank, vam bodo prava orodja pomagala izpolniti ali preseči skoraj vse zahteve.

Preberi Več

Petrokemična

Petrokemična

V industriji s toliko predpisi je nujno, da skrbno spremljate naftne derivate od začetne surove nafte do končnih izdelkov. Ne samo, da vam testiranje koristi pri ocenjevanju izdelka, ampak ima tudi vplive na okolje. Še nikoli ni bilo lažje testirati za vlago, vzdrževati skladnost z ASTM D664, kloridi in drugo.

Featured Products for Petrokemična

Določanje Organskega Klorida v Surovi Nafti Blog

Čeprav ima surova nafta velike količine ogljikovodikov, vsebuje tudi vodo, kloridne soli in druge nečistoče. Postopek razsoljevanja lahko odstrani številne nečistoče. Preberite več o testiranju za organski klorid in skladnosti s standardno metodo ASTM D4929.

Preberi Več

Obdelava Vode

Obdelava Vode

Industrijski obrati so v preteklosti svoje odpadke odvajali v komunalne in naravne vodotoke z malo regulacije, vendar z velikimi okoljskimi posledicami. Zdaj imamo stroge predpise glede predobdelave odpadkov in skladnosti z občinskimi predpisi. Na voljo je širok nabor instrumentov za testiranje vseh vaših parametrov tako na mestu kot samodejno.

Featured Products for Obdelava Vode

Merjenje pH-ja Padavinskih Vodah v Gradbiščih Blog

Zlasti v urbanih območjih se meteorna voda, bogata z onesnaževalci in hranili, na koncu odteče v kanalizacijo, kjer nadaljuje svojo pot v napravo za čiščenje odpadne vode ali v naravno vodno telo. Vendar pa lahko ta meteorna voda povzroči težave, ko se vnese v komunalne ali naravne sisteme.

Preberi Več
Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2021 Vse pravice pridržane