- Mlečni Izdelki
- Predelana Živila
- Meso
- Javorjev Sirup in Med
Mlečni Izdelki
Mlečni Izdelki
Niso samo krave tiste, ki imajo veliko dela pri proizvodnji mlečnih izdelkov. Sicer različne vrste mlečnih izdelkov zahtevajo različne proizvodne procese, pa vendar mora vsak od njih izpolnjevati določene parametre, da se lahko zagotovi celovitost izdelka, rok uporabnosti, pravi okus in ustrezna tekstura. Ne glede na vrsto izdelka ali trga vam testiranje lahko zagotovi pot do popolnega rezultata.
Predelana Živila
Predelana Živila
Predelana živila so narejena z namenom, da trajajo, istočasno pa morajo biti varna za uporabnika ter ustrezno označena glede hranilne vrednosti. Z namenom zagotavljanja vseh teh kriterijev je potrebno testirati izdelke na vsakem koraku proizvodnje - od surovin in predelave do skladiščenja in pakiranja. Za doseganje ustreznih kriterijev kakovosti, roka trajanja, teksture ter okusa, je potrebno redno spremljati stopnjo acidifikacije živil, vsebnost soli, temperaturo, in še mnogo več.
Meso
Meso
Evropejci konzumirajo vsako leto dvakrat več mesa kot drugje po svetu. Zaradi tega je optimizacija predelave, proizvodnja ter dostava mesa izjemno pomembna. Če želite zagotavljati varne ter kakovostne mesne izdelke, je testiranje ključnega pomena. Vendar pa ni potrebno, da je tudi zamudno. Poenostavite preverjanje kakovosti; imejte popoln nadzor nad svojim izdelkom - od same surovine pa do police.
Javorjev Sirup in Med
Javorjev Sirup in Med
Javorjev sirup in med sta posebni dobrini, s katerima dnevno izboljšujemo jedi in napitke. Med se sicer proizvaja po celem svetu, javorjev sirup pa je v večini omejen le na Severno Ameriko in kratko sezono. Ne izgubljajte časa po nepotrebnem; spoznajte svoj izdelek do podrobnosti. Testirajte ga za vsebnost sladkorja (Brix), temperaturo in odklon. Le tako lahko ponudite izdelek najboljše kakovosti ter hkrati prihranite vaš dragocen čas in denar.