Živila

Živila

Varnost živil in celovitost izdelkov sta najpomembnejši, za izpolnjevanje industrijskih predpisov pa he treba doseči visok standard. Da bi bili v skladu s predpisi in načrti HACCP morate testirati na več kontrolnih točkah, da zagotovite varen in kakovosten izdelek, ki bo dosegel ali presegel pričakovanja glede estetskega videza, roka uporabnosti in, kar je najpomembnejše, celovitosti.

  • Mlečni Izdelki
  • Predelana Živila
  • Meso
  • Javorjev Sirup in Med

Mlečni Izdelki

Mlečni Izdelki

Niso samo krave tiste, ki imajo veliko dela pri proizvodnji mlečnih izdelkov. Čeprav vsaka vrsta mlečnih izdelkov zahteva drugačen proizvodni proces, mora vsak od njih izpolnjevati določene parametre, da se zagotovi celovitost izdelka, rok uporabnosti, okus in tekstura. Ne glede na izdelek ali trg vam lahko testiranje pomaga zagotoviti popolno ustvarjanje.

Featured Products for Mlečni Izdelki

Merjenje pH-ja Sira Blog

Merjenje pH-ja med proizvodnjo sira je pomemben korak za boljšo kakovost in varnost. Hanna specializirani pH metri in elektrode so idealno orodje za sirarje.

Preberi Več

Predelana Živila

Predelana Živila

Predelana živila morajo prestati preizkus časa, biti varna in imeti točne podatke o hranilni vrednosti. Od surovin in predelave do skladiščenja in pakiranja, obstajajo testi, ki jih je treba opraviti v vsaki fazi. Da bi imela živila želeno življenjsko dobo, teksturo, okus in kakovost, je treba spremljati zakisanost živil, vsebnost soli, temperaturo in drugo.

Featured Products for Predelana Živila

Popoln Vodnik o Soli v Hrani Blog

Vaš vodnik za določanje najboljše metode za določanje soli v hrani je zdaj dosegljiv s klikom miške. Za vsako metodo testiranja so vključene prednosti, omejitve in priporočila, ki vam pomagajo najti tisto, kar najbolje deluje za vas in vaše potrebe testiranja.

Preberi Več

Meso

Meso

Z milijardami koligramov mesa, ki se letno porabijo samo v Združenih državah, je optimizacija predelave, proizvodnje in dostave mesa na prvem mestu. Da bi zagotovili kakovosten in, kar je še pomembneje, varen mesni izdelek, je treba testiranje izvajati na vsakem koraku od surovine do police. Testiranje ni nujno zamudno; lahko je hitro, enostavno in celo nenehno spremljano za vas, da boste imeli najboljši možni izdelek.

Featured Products for Meso

Spremljanje pH-ja med Predelavo Mesa Blog

Izvedite kako je želel obrat za predelavo mesa posodobiti svoj prenosni pH meter, da bi lahko preveril svoje mesne izdelke na licu mesta. Številni (čeprav ne vsi) testi so lahko prenosni in gredo, kamor jih potrebujete, v celotnem proizvodnem obratu.

Preberi Več

Javorjev Sirup in Med

Javorjev Sirup in Med

Javorjev sirup in med sta blaga, ki se dnevno uporabljata v različne namene. Medtem ko se med lahko proizvaja po vsem svetu, se javorjev sirup proizvaja predvsem v Severni Ameriki in ima zelo omejeno sezono. Testiranje vašega izdelka za sladkor (Brix), temperaturo in gradijent vam prihrani čas in denar, saj natančno veste, kakšen med ali javorjev sirup imate, da lahko gre na najboljši trg.

Featured Products for Javorjev Sirup in Med

Sezona Javorjevega Sladkanja: Merjenje Vsebnosti Sladkorja (Brix) Blog

Dodajte Brix refraktometra v svoj arzenal opreme za javorjev sirup za natančno in samozavestno merjenje sladkorjev. Izvedite kako je javorjevo sladkanje lažje kot kdaj koli prej, ko poznate svojo resnično vsebnost sladkorja.

Preberi Več
Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2021 Vse pravice pridržane