Živila

Živila

Varnost živil in celovitost izdelkov sta izjemno pomembni kategoriji; če želite dosegati industrijski nivo, se je potrebno držati najvišjih standardov, ravnati v skladu s pravili in HACCP sistemom. Le z izvajanjem testov na različnih kontrolnih točkah lahko zagotovite varne, kakovostne izdelke, ki bodo dosegali ali presegali pričakovanja glede videza, roka uporabnosti in, kot najpomembnejše, doslednosti.

  • Mlečni Izdelki
  • Predelana Živila
  • Meso
  • Javorjev Sirup in Med

Mlečni Izdelki

Mlečni Izdelki

Niso samo krave tiste, ki imajo veliko dela pri proizvodnji mlečnih izdelkov. Sicer različne vrste mlečnih izdelkov zahtevajo različne proizvodne procese, pa vendar mora vsak od njih izpolnjevati določene parametre, da se lahko zagotovi celovitost izdelka, rok uporabnosti, pravi okus in ustrezna tekstura. Ne glede na vrsto izdelka ali trga vam testiranje lahko zagotovi pot do popolnega rezultata.

Custom Category Image

Merjenje vrednosti pH sira

Merjenje vrednosti pH med proizvodnjo sira je pomemben korak za boljšo kakovost in varnost. Hanna specializirani pH metri in elektrode so idealno orodje za sirarje.

Preberi Več
Category Image

Predelana Živila

Predelana Živila

Predelana živila so narejena z namenom, da trajajo, istočasno pa morajo biti varna za uporabnika ter ustrezno označena glede hranilne vrednosti. Z namenom zagotavljanja vseh teh kriterijev je potrebno testirati izdelke na vsakem koraku proizvodnje - od surovin in predelave do skladiščenja in pakiranja. Za doseganje ustreznih kriterijev kakovosti, roka trajanja, teksture ter okusa, je potrebno redno spremljati stopnjo acidifikacije živil, vsebnost soli, temperaturo, in še mnogo več. 

Custom Category Image

Popoln vodnik po soli v hrani Blog

Vse, kar morate vedeti glede določanja stopnje soli v hrani: spoznajte prednosti, omejitve in priporočila različnih metod z namenom, da odkrijete tisto, ki je za vas in vaše potrebe testiranja najboljša.

Preberi Več
Category Image

Meso

Meso

Evropejci konzumirajo vsako leto dvakrat več mesa kot drugje po svetu. Zaradi tega je optimizacija predelave, proizvodnja ter dostava mesa izjemno pomembna. Če želite zagotavljati varne ter kakovostne mesne izdelke, je testiranje ključnega pomena. Vendar pa ni potrebno, da je tudi zamudno. Poenostavite preverjanje kakovosti; imejte popoln nadzor nad svojim izdelkom - od same surovine pa do police.  

Custom Category Image

Spremljanje pH vrednosti med predelavo mesa Blog

Odkrijte, kako je proizvodnja za predelavo mesa posodobila svoje pH testiranje in ga prilagodila za delo na terenu. Številni testi so lahko prenosni in jih vzamete s seboj, ne glede na to, v kateri del proizvodnega obrata se odpravljate. Na enostaven način lahko testiranje poenostavite in popolnoma prilagodite svojim potrebam.

Preberi Več
Category Image

Javorjev Sirup in Med

Javorjev Sirup in Med

Javorjev sirup in med sta posebni dobrini, s katerima dnevno izboljšujemo jedi in napitke. Med se sicer proizvaja po celem svetu, javorjev sirup pa je v večini omejen le na Severno Ameriko in kratko sezono. Ne izgubljajte časa po nepotrebnem; spoznajte svoj izdelek do podrobnosti. Testirajte ga za vsebnost sladkorja (Brix), temperaturo in odklon. Le tako lahko ponudite izdelek najboljše kakovosti ter hkrati prihranite vaš dragocen čas in denar.  

Custom Category Image

Sezona sladkanja z javorjem: merjenje vsebnosti sladkorja (Brix) Blog

Dodajte Brix refraktometer med obvezno opremo javorjevega sirupa za natančne in odločne meritve vsebnosti sladkorjev. Odkrijte, kako enostavno je preverjati vsebnost sladkorja - enostavneje kot kdajkoli prej.

Preberi Več
Category Image
Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2021 Vse pravice pridržane