Kmetijstvo

Kmetijstvo

Kmetijstvo obstaja v različnih oblikah, od domačih vrtov do komercialnih rastlinjakov, čeprav vse skupno nit; vzdržujejo svet. Nenehno naraščajoče prebivalstvo pomeni, da povpraševanje po hrani še nikoli ni bilo večje. Testiranje, spremljanje in pilagajanje parametrov rasti pomaga povečati učinkovitost, kakovost in pridelek.

  • Rastlinjaki
  • Kmetovanje

Rastlinjaki

Rastlinjaki

Komercijalni rastlinjaki morajo spremjlati številne parametre: od izpostavljenosti svetlobi, vstopne vode, do tal, gnojil in odpadne vode, nato pa končnega izdelka. Ob toliko stvareh za uravnotežiti je zadnja stvar, ki je potrebna, da se pojavijo težave s pridelkom. Testiranje na kraju samemu skupaj s samodejno regulacijo in prilagoditvami lahko primore k zagotavljanju popolnega pridelka.

Featured Products for Rastlinjaki

Najboljši vodnik za merjenje pH tal Blog

Ta izčrpen vodnik bo pomagal vsem, ki šele začenjajo testirati pH tal. (In tudi izkušeni pridelovalci se bodo lahko česa naučili!)

Preberi Več

Kmetovanje

Kmetovanje

Brez dvoma je obdelava zemlje za oskrbo težko delo. Ne glede na to, ali delate na družinski ali poslovni kmetiji, morate preizkusiti svojo zemljo in izdelke, da spodbudite rast in pridelek. Testiranje je lahko trajno, prenosno in enostavno, tako da lahko dobite najboljši možni pridelek.

Featured Products for Kmetovanje

Prednosti fertigacije in Nadzora Namakanja Blog

Od začetka namakanja je bilo veliko mapredka in nove tehnologije olajšajo več kot kdaj koli prej, nadzor pretoka vode, gnojil, hranil itd. Izvedite kako avtomatizacija vašega sistema lahko optimizira vaše pridelovanje.

Preberi Več
Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2021 Vse pravice pridržane