Laboratorij

Laboratorij

Laboratorij; ključno mesto znanstvenega učenja, razvoja in odkrivanja. Ne glede na to, ali vodite velik laboratorij ali ste v učilnici, sta varnost in integriteta vaših študij in instrumentov izjemnega pomena. Če želite izpolnjevati številne standardne metode, morate vsaj izpolnjevati, če ne celo preseči, zahteve dobre laboratorijske prakse, k temu pa vas lahko pripelje vaša instrumentacija.

  • Izobraževanje
  • Raziskave

Izobraževanje

Izobraževanje

Znanstveni tečaji študentom omogočajo, da postanejo misleči in odkrivatelji jutrišnjega dne. Izobraževanje pomaga pri zagotavljanju napredka in ohranjanja, pri čemer je ključnega pomena poučevanje pravilnih analitičnih tehnik in metodologije testiranja. Velike razrede in proračunske omejitve nikoli ne bi smeli ovirati naravoslovnega izobraževanja, od osnovne šole do doktorata. Obstajajo instrumenti, ki ustrezajo vsem potrebam.

Featured Products for Izobraževanje

Poučevanje pH-ja v Univerzitetnem Laboratoriju Blog

Številni diplomanti, zlasti tisti, ki se osredotočajo na znanost, bodo morali meriti pH med svojo poklicno kariero. Vsak študent bi moral imeti možnost praktičnega učenja.

Preberi Več

Raziskave

Raziskave

Pri raziskavah je bistveno vzdrževati kritične parametre za natančen nadzor več spremenljivk, uporaba analitične tehnologije pa lahko pomaga pri doseganju in preseganju industrijskih standardov. Spremljanje vseh potrebnih parametrov zagotavlja eksperimentalno natančnost pri delu z instrumenti, ki vam zagotavljajo zanesljivost, natančnost in ponovljivost.

Featured Products for Raziskave

Poustvarjanje Parametrov Morskega Okolja v Bakterijskem Rastnem Mediju Blog

V zadnjih letih je bioremediacija postala priljubljena kot sredstvo za čiščenje okolja, zlasti v morskem okolju. Izvdeite kako je laboratorij deloval na natančno posnemanje resničnih pogojev za preučevanje rasti bakterij.

Preberi Več
Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2021 Vse pravice pridržane