Laboratorij

Laboratorij

Laboratorij je ključnega pomena pri znanstvenem učenju, razvoju in odkritju. Ne glede na velikost vašega laboratorija, sta varnost in integriteta vaših študij in instrumentov izjemno pomembna. Za skladnost z različnimi metodami, morate dosegati ali presegati dobro laboratorijsko prakso (DLP), do česar vam lahko pomagajo ustrezni instrumenti in naprave.  

  • Izobraževanje
  • Raziskave

Izobraževanje

Izobraževanje

Študij znanosti študente spodbuja, da postanejo misleci in raziskovalci. Z ustreznimi tehnikami analitičnega testiranja in metodologije lahko izobraževanje pripomore k neprestanemu napredku. Proračunske in ostale omejitve ne bi smele ovirati znanstvenega izobraževanja na nobeni stopnji; navsezadnje so na razpolago instrumenti za vse potrebe znanosti. 

Custom Category Image

Poučevanje vrednosti pH v univerzitetnem laboratoriju Blog

Številni diplomanti, zlasti tisti, ki se osredotočajo na znanost, bodo morali meriti pH tekom svoje kariere. Vsak študent bi moral imeti možnost praktičnega učenja.

Preberi Več
Category Image

Raziskave

Raziskave

Pri raziskavah je ključnega pomena vzdrževati kritične parametre za natančen nadzor več spremenljivk. Uporaba analitične tehnologije lahko izboljša doseganje in preseganje industrijskih standardov. Spremljanje vseh potrebnih parametrov zagotavlja natančnost pri delu z instrumenti, ki omogočajo zanesljivost, natančnost in ponovljivost. 

When in research it is essential to maintain critical parameters to control multiple variables with precision accuracy, and the utilization of analytical technology can assist in meeting and exceeding industry standards. Monitoring all necessary parameters ensures experimental accuracy when you work with instrumentation that gives you reliability, accuracy, and repeatability.

Custom Category Image

Simulacija parametrov morskega okolja v bakterijskem rastnem mediju

V zadnjih letih je postala bioremediacija priljubljen način za čiščenje onesnaženosti okolja, še posebej morskega. Odkrijte, kako lahko lahko laboratorij natančno posnema resnične življenjske pogoje z namenom preučevanja rasti bakterij.

Preberi Več
Category Image
Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2024 Vse pravice pridržane