SKU
HI83749-11

Standardi za umerjanje motnosti HI83749-11

183,00 €
Na zalogi
Standardi za umerjanje motnosti HI83749-11 zagotavljajo enostavno rešitev za umerjanje in potrditev prenosnega merilnika motnosti in preverjanja bentonita HI83749. Standardi za umerjanje motnosti Hanna so pripravljeni iz referenčnih materialov NIST, ki jih je mogoče slediti, in so priloženi certifikatu o analizi. Potrdilo o analizi vsebuje številko serije, referenčne vrednosti in rok uporabnosti za sledljivost pri potrjevanju ustreznega merilnika motnosti.
  • Priložen certifikat o analizi
  • Standardne vrednosti <0,1, 10, 100 in 500 NTU
  • Ponovno uporabna z dolgo stabilnostjo

Podrobnosti

Nefelometrični merilnik motnosti je zasnovan tako, da je rutinsko standardiziran z znanim standardom difuzije svetlobe. Kot pri vseh analitičnih standardih ali referenčnih materialih mora biti tudi standard za motnost takšen, da omogoča naslednje: zagotoviti sledljivost, pokazati natančnost rezultatov, umeriti opremo in metodologijo, spremljati učinkovitost uporabnika, potrditi preskuse in olajšati primerljivost. Standardizacija zagotavlja, da bo ob uporabi pravilnih postopkov enaka analiza istih materialov ustvarila rezultate, ki se med seboj strinjajo, kadar se izvajajo.

Standardi motnosti Hanna so pripravljeni iz materialov AMCO AEPA-1, ki so znani po tem, da so zelo stabilni in zanesljivi za standardizacijo. Standardi za motnost AMCO APEA-1 so stabilizirana suspenzija mikrosfer kopolimera stiren-divinilbenzena, zamrežena v ultra čisti vodi. Te kroglice so kemično inertne in ohranjajo kemično ravnovesje v vodnem mediju, ne glede na koncentracijo. Velikost delcev, enakomerna oblika in lomni indeks naredijo te krogle idealne za značilnost absorpcije svetlobe in razpršitve za 90° obnašanje v območju UV-VIS. Poleg tega kroglasta oblika in velikost kroglice preprečujeta kopičenje ali obarvanje standarda. Zaradi tega so standardi AMCO AEPA-1 zelo stabilni.

Ti standardi so pripravljeni in ustekleničeni v čisti sobi. Preizkušeni in potrjeni so za točnost in stabilnost ter certificirani kot brez kemikalij ali strupenih spojin. Vse pripravljene standarde primerjamo s standardnimi raztopinami za motnost formazina. Pridobljene vrednosti in datum analize so navedeni v priloženem certifikatu analize.

HI83749-11 je visokokakovostni nabor standardov za umerjanje motnosti, ki uporabnikom omogoča preverjanje in umerjanje prenosnega merilnika motnosti in merjenja bentonita HI83749. Set HI83749-11 vključuje štiri kivete s pričakovanimi odčitki <0,1, 10, 100 in 500 NTU. Kalibracijski komplet je izdelan v našem najsodobnejšem proizvodnem obratu z uporabo NIST sledljivih referenčnih materialov v temperaturno nadzorovanem okolju.

Priloženo potrdilo o analizi

  • Serijska številka
  • Datum veljavnosti
  • Standardna vrednost
  • Referenčni meter NIST sledljivost

Na voljo kovček za shranjevanje

  • Lahek in obstojen
  • Zaščiten pred naključnim lomljenjem

Preverjanje območja motnosti za HI83749 je hitro in enostavno s standardi kalibracije HI83749-11.

Paket

zaprti standardi: <0.1, 10, 100, 500 NTU

Količina

1 niz

Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2024 Vse pravice pridržane