SKU
HI147-01

Termometer z žično sondo "CheckFridge™" - HI147

80,00 €
Na zalogi
HI147 je termometer z žično sondo in je idealen za nadzor hrane v okolju. Vsebuje magnete za enostavno namestitev na kovinsko površino in omogoča izredno natančne meritve v širokem temperaturnem razponu.
  • CAL Check™
  • Namagnetiti
  • Jasen zaslon

HI147 je termometer z žično sondo in je idealen za nadzor hrane v okolju.

Vsebuje magnete za enostavno namestitev na kovinsko površino in omogoča izredno natančne meritve v širokem temperaturnem razponu. Termometer ima edinstveno funkcijo "CAL Check ™ " in omogoča notranjo kalibracijo naprave s pritiskom na stikalo in s tem skrajša čas priprave ledene kopeli.

Splošne značilnosti

CAL Check™ - Termometer ima edinstveno funkcijo "CAL Check ™ " in omogoča notranjo kalibracijo naprave s pritiskom na stikalo in s tem skrajša čas priprave ledene kopeli.

Namagnetiti - Dva magneta, ki sta nameščena na zadnji strani naprave, omogočata enostavno namestitev na zunanjo stran hladilnika ali kovinske omare, vitrine.

Kabel primeren z živili - Termometer je izrecno zasnovan s kablom, ki je primeren za prehrambena živila in sicer za stalno spremljanje temperature v okolju živil.

 

Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2024 Vse pravice pridržane