SKU
HI801-02

Spektrofotometer Iris - HI801

2.999,00 €
Na zalogi

Naprava Iris HI801 je eleganten in intuitiven spektrofotometer, ki omogoča meritve na vseh valovnih dolžinah vidne svetlobe.

Prilagodite svoje metode, izvajajte širok razpon meritev in zaupajte natnčnosti meritev.

  • Natančnost valovne dolžine: ±1.5 nm
  • Meter ima natančno izbiro valovne dolžine med 340 nm in 900 nm za popolno skladnost z metodo in natančnost, ki je potrebna v panogah, kot so profesionalni laboratoriji, čistilne naprave za vodo, vinske kleti, ipd.
  • Edinstveno zasnovan kvalitetni optični sistem poskrbi za dosledne in natančne rezultate
  • Prilagodite svoje meritve s širokim naborom kivet, kalibracijskih krivulj po meri in različnih metod

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrhunski design za vrhunske rezultate

Iris lahko testira široko paleto analitičnih meritev v razponu valovnih dolžin med 340 nm in 900 nm.

S kompaktno zasnovo in naprednim optičnim sistemom je mogoče Iris uporabljati v prostorih skoraj vseh velikosti velikosti in vseeno dobiti natančne in dosledne rezultate.

Optični sistem z deljenim žarkom omogoča merilniku, da samodejno kompenzira morebitno gibanje svetlobnega vira, in tako proizvede izjemno natančne meritve.

Brez potrebe po pretvorbi meritev

Ne glede na vrsto vzorca, ki ga testirate, bo spektofotometer prikazal meritve v enotah, ki so za vas najpomembnejše. Glede na vaše potrebe lahko Iris lahko meri prepustnost, absorbanco in koncentracijo vzorca.

 

 

Priročnost vnaprej programiranih metod

Iris ima več kot 80 vnaprej programiranih metod kemijske analize, ki jih enostavno posodobite tako, da napravo povežete z računalnikom ali USB ključkom.

Prilagodite Iris z do 100 osebnimi metodami. Naprava vas bo korak po koraku vodila skozi postopek ustvarjanja metode. Za dodano raznolikost lahko vsaka metoda vključuje do 10 kalibracijskih točk, 5 različnih valovnih dolžin in do 5 reakcijskih časovnikov.

Enostaven dostop do vaših najljubših metod neposredno z začetnega zaslona

Merilnik vam z odševanjem časa sporoča, kdaj bo zabeležil naslednjo meritev. Na ta način zagotavlja dosledne rezultate med meritvami in uporabniki. Če imate težave, vas bodo čez postopek vodila enostavna navodila.

 

 

Enostavno spremenite velikost vzorca

Spreminjajte velikost kivet s pomočjo univerzalnega držala za kivete in funkcijo samodejnega prepoznavanja. Vsakič ko testirate, se na zaslonu prikaže programirana vekilost kivete. Na ta način naprava omogoča, da pri uporablja pravilo dolžino poti pri izračunu rezultatov.

 

Brezskrbne zamenjave

Iris uporablja volframovo halogensko žarnico za večjo energijsko učinkovitost, daljšo življenjsko dobo in izboljšano kakovost svetlobe za široko paleto valovnih dolžin. Nadomestne svetlike pošljemo že pripravljene za namestitev, tako da lahko hitro nadaljujete testiranje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oblikovan za dinamična okolja

Kompaktna zasnova in dolgo obstojna baterija omogočata enostavno namestitev naprave kjerkoli v laboratoriju. Litij-ionska baterija omogoča 3000 meritev ali 8 ur, zato je naprava primerna tudi za delo na terenu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kvalitetni podatki brez težav

Izvozite svoje podatke na USB ključa ali na računalnik. Podatki se samodejno razvrstijo glede na ID vzorca, uporabljeno metodo ali časovno obdobje. Shranite podatke kot pdf ali csv datoteko za največjo preglednost ali prilagodljivost – vse brez potrebe po posebni programski opremi.

Intuitivno oblikovan meni

Hitro in enostavno preklapljajte med zasloni in dostopajte do vaših najljubših metod neposredno z začetnega zaslona s funkcijo “Favorite methods”.

Razvrstite in delite svoje podatke

Izberite format, ki vam najbolj ustreza in shranite podatke kot pdf ali csv datoteko za največjo preglednost ali prilagodljivost.

 

 

Vsi najpomembnejši podatki so zlahka vidni

6-palični zaslon je velik in pregleden.  Zaradi visokega kontrasta je odčitavanje rezultatov pregledno tudi na prostem in z razdalje. Na ta način imate vedno pregled nad meritvami tudi če ne stojite zraven merilnika.  

Ničelen upor z kapacitivnim zaslonom

Iris je izdelan tako, da je izredno enostaven za čiščenje, saj so tipke del zaslona. Poleg tega pa ga lahko uporabljate tudi z rokavicami.  

 

 

 

Specifikacije

Koda HI801-01
Razpon valovne dolžine 340 do 900 nm
Resolucija valovne dolžine 1 nm
Natančnost valovne dolžine ±1.5 nm
Načini merjenja Prepustnost (% T), absorbanca (abs), koncentracija z izbiro enot (ppm, mg/L, ppt, ºf, ºe, ppb, meq/L, μg/L, PCU, Pfund, pH, dKH, ºdH, meq/kg ali brez merilne enote)
Izbira valovne dolžine samodejna,glede na izbrano metodo (za urejanje z metodo uporabnika)
Vir svetlobe volframova halogenska žarnica
Optični sistem Vzorec razceplejenega žarka in referenčni detektorji svetlobe
Kalibracija valovne dolžine Notranja, samodejna pri vklopu, ali vizualna povratna informacija
Razpršena svetloba <0.1 % T pri 340 nm z NaNO2
Spektrtalna pasovna širina 5 nm (polna širina pri polovičnem maksimumu)
Vzorčna celica 16 mm okrogla, 22 mm okrogla, 13 mm viala, 10 mm kvadratna, 50 mm kvadratna (z avtomatskim prepoznavanjem)
Programi (Tovarniško/Uporabnik) do 150 tovarniških (85 prednaloženih); do 100 uporabnikovih
Spomin beleženja do 9999 izmerjenih enot
Izvozna zmogljivost .csv ali .pdf datoteka
Povezljivost (1) USB - A (gost za masovno shranjevanje); (1) USB - B (naprava za maslovno shranjevanje)
Vrsta baterije / življenjska doba 3000 meritev ali 8 ur
Napajanje 15 VDC adapter; 10.8 VDC Li-Ion baterija
Okolje 0 do 50 °C (32 do 122 °F); 0 do 95% RH
Dimenzije 155 x 205 x 322 mm
Teža 3 kg 
Informacije o naročilu HI801 pride z vzorčno 22 mm kiveto in pokrovčkom (4), 10 mm kvadratnim, 13 mm okroglim in 16 mm okroglim priključkom za kivete, krop za brisanje kivet, škarjami, USB kablom, litij-ionsko baterijo, 115VAC do 15VDC adapterjem za polnjenje, USB ključkom, navodili za uporabo, in certifikat kakovosti merilnika.
Opombe *Reagenti niso vključeni.

 

Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2024 Vse pravice pridržane