SKU
HI83746-20

Komplet za zmanjševanje reagentov za analizo sladkorja (20 testov) - HI83746-20

Na zalogi

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI83746-20 so reagenti za kolorimetrično analizo redukcije sladkorja v vinu s fotometrom HI83746. Ti visokokakovostni reagenti so izdelani v našem najsodobnejšem objektu in so na vsaki steklenici jasno označeni s številko serije in datumom uporabnosti zaradi sledljivosti.
  • Vnaprej pripravljeni reagenti za enostavno uporabo
  • Pripravljeno s kemikalijami visoke čistosti
  • Označeno z datumom poteka in številko serije za sledljivost

HI83746-20 so visokokakovostni reagenti, ki so predhodno izmerjeni, saj uporabnikom omogočajo hitre in natančne kolorimetrične meritve. Ti reagenti sledijo Fehlingovi metodi, pri kateri reakcija med reducirajočimi sladkorji in dvema reagentoma (Fehlingova raztopina A in Fehlingova raztopina B) povzroči modri odtenek v vzorcu. Z dodajanjem vzorca vina, ki vsebuje reducirajoče sladkorje v reagentih HI83746A-0 in HI83746B-0, in prebavo 7 minut, bo potekala reakcija in fotometer HI83746 je mogoče uporabiti za določitev zmanjšanja koncentracije sladkorja iz barve, ki nastane . Rezultati bodo prikazani v g / L (ppt), uporabniki pa lahko izvedejo preproste izračune in tako dobijo rezultate zmanjšanja odstotka sladkorja (%) ali potencialne stopnje alkohola (% po volumnu). Ti reagenti so zasnovani za uporabo pri vzorcih, ki imajo pričakovano območje od 0,00 do 50,00 g / L (ppt) reducirajočih sladkorjev.

Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2024 Vse pravice pridržane