SKU
HI762

Prosti klor ultra nizkega dosega

67,00 €
Na zalogi
Hannin prosti klor ultra nizkega doseganja Checker® premošča vrzel med preprostimi kemijskimi testnimi kompleti in profesionalnimi instrumenti. Kemični testni kompleti imajo omejeno natančnost in ločljivost, saj se zanašajo na človeško oko, da zazna razlike v barvi. Profesionalna instrumentacija vključuje svetlobni vir, kot je LED ali volframova svetilka s filtrom in detektorjem svetlobnega zaznavanja, da natančno določi koncentracijo ionov. Profesionalna instrumentacija ponuja večjo ločljivost in natančnost, vendar lahko stane več sto eurov. Hannin prosti klor ultra nizkega doseganja Checker® uporablja LED-detektor s fiksno valovno dolžino in silikonskmi foto detektorjem, da zagotovi natančnost profesionalnih instrumentov po dostopni ceni kemičnega testnega kompleta.

HI762 Checker®HC (ročni kolorimeter) omogoča preprost, natančen in stroškovno učinkovit način za merjenje prostega klora. Klor je priljubljeno razkužilo, ki se uporablja v komunalni vodi, sadju in zelenjavi, pa tudi v industriji hrane in pijač. Ravni, večje od 4 delov na milijon (ppm), so škodljive za človeka, čeprav so koristne za uničevanje patogenov, zato jih je treba spremljati. Zasnovan kot natančnejša alternativa kemijskim testnim kompletom, HI762 omogoča hitre in natančne rezultate v štirih preprostih korakih:

 

 

Specifikacije

 

Območje

0 do 500 ppb

Resolucija

1 ppb

Natančnost

±20 ppb ±4% branje

Metoda

prilagoditev metode USEPA 330.5, DPD metoda.

Vrsta baterije

1.5V AAA / 10,000 ur neprekinjene uporabe

Okolje

0 do 50°C (32 do 122°F); RH največ 95% brez kondenzacije

Samodejni izklop

po desetih minutah neuporabe

Fotometer/ kolorimeter vir svetlobe

LED 610 nm

Fotometer/Kolorimeter detektor svetlobe

silikonska fotocelica

Dimenzije

86 x 61 x 37,5 mm

Teža

64 g (2,3 oz.)

Informacije za naročanje

HI762 Checker® is supplied with (2) sample cuvettes with caps, free ULR chlorine reagent starter kit for 6 tests (6 powder reagent packets), battery, instructions and quick start guide.

 

Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2024 Vse pravice pridržane