SKU
HI98494

Prenosni merilnik pH / EC / DO z Bluetoothom - HI98494

2.960,00 €
Na zalogi
Ta merilnik pH / EC / DO bo kmalu na voljo. Za več podrobnosti nas kontaktirajte. Funkcionalen in natančen, ta merilnik lahko s pomočjo senzorjev pH, EC in optičnih DO preizkusi 12 različnih parametrov kakovosti vode. Prenesite podatke v pametno napravo za pregled ali skupno rabo z integrirano povezavo Bluetooth in aplikacijo Hanna Lab.
  • Vodoodporen (števec IP67, tip IP68)
  • Samodejno beleženje intervalov do 45.000 vzorcev ali prijava na zahtevo
  • Kot nalašč za strokovnjake iz okolja in industrije.

Meritve in beleženje

Izmerite do 12 parametrov. Ne izgubite pomembnih podatkov s samodejnim beleženjem intervalov do 45.000 vzorcev ali se odločite za prijavo na zahtevo za shranjevanje merilnih podatkov za ključne točke.

Dvojni vir energije

Merilnik deluje na vgrajeno litij-ionsko baterijo in samodejno preklopi na alkalne baterije AA za vsaj 200 ur testiranja.

Podatki o DLP

Za boljšo sledljivost se informacije o kalibraciji zabeležijo skupaj z žigom časa in datuma ter shranijo s prijavljenimi podatki.

Hitra kalibracija

Hitra kalibracija omogoča hitro, enotočkovno kalibracijo pH, prevodnosti in raztopljenega kisika. Na voljo so tudi standardne možnosti kalibracije.

 

Narejen je za vzdržljivost

Zasnovan je tako, da prenese trke, padce in razlitje iz prakse. Telo, ki ustreza IP67 standardu, zagotavlja vrhunske zmogljivosti v katerem koli okolju. Ti merilniki so zaščitene pred prahom in vodo iz katere koli smeri.

Sonda za hitro povezovanje

DIN priključek za hitro povezavo omogoča pripenjanje, ter preprosto in enostavno odstranitev sonde. Gumijasti ščitnik ščiti kabel in vodotesno tesnilo, brez navoja.

Prenos in polnjenje podatkov

Vrata USB Type-C omogočajo enostaven prenos podatkov na pomnilniško kartico, računalnik ali drugo napravo in se uporabljajo za polnjenje notranje litij-ionske baterije.

Digitalna sonda

Digitalna sonda z vgrajenim temperaturnim senzorjem in tremi vrati za pH (ORP), EC in optične senzorje DO. Digitalna sonda z vgrajenim temperaturnim senzorjem in tremi vrati za pH (ORP), EC in optične senzorje DO.

 

Večparametrska sonda in senzorji

Zamenjava senzorja je hitra in enostavna s terensko zamenljivimi vijačnimi konektorji in so barvno označene za enostavno identifikacijo.

pH Sensor HI7698194-0

Senzor pH / ORP

HI7698194-0 (samo pH)
HI7698194-1 (pH/ORP)

HI7698194-3 EC Sensor

EC senzor

HI7698194-3

slika - 025

Optični senzor DO

HI7698494-5
* Optični senzor za raztopljeni kisik uporablja pametno kapico z oznako RFID, ki spremlja starost pokrovčka in vas opozori, kdaj ga je treba zamenjati.

 

Povežite se v polju

Brezžično se prek Bluetooth® povežite s pametno napravo, v kateri je nameščena aplikacija Hanna Lap.

 

Značilnosti

Meritve in grafike

Izberite merske enote, ki bodo prikazane na vaši pametni napravi. Za analizo trendov si oglejte graf svojih zabeleženih podatkov.

 

Dobre laboratorijske prakse (GLP)

Celovite podatke GLP je mogoče pregledati za vse parametre, ko se zabeleženi podatki prenesejo v vašo pametno napravo.

Razvrsti in deli

Podatke razvrstite po času ali zapisu. Pošljite ga po e-pošti ali ga delite s prijatelji ali sodelavci.

 

Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2024 Vse pravice pridržane