SKU
HI10053

Pool Line pH/Temperature Probe - HI10053

112,00 €
Na zalogi

BL100 uporablja ojačano sondo HI10053, ki vključuje senzorje za pH in temperaturo in se poveže s krmilnikom z vodoodpornim priključkom Quick Connect DIN.

Vgrajen ojačevalnik

  • Vgrajeni ojačevalnik pomaga zmanjšati električni hrup iz obtočnih črpalk in tako zagotavlja stabilno in zanesljivo merjenje.pH stekla.
  • Uporabljeno pH steklo je idealno za vodo z nizko prevodnostjo in zagotavlja hiter odziv.PVDF Telo.
  • PVDF telo sonde ima 1/2” navojni nastavek za vstavljanje v linijski “T” nastavek ali pretočno celico. Telo sonde ima šestrobni nastavek za tesno privijanje s ključem.

Varnostne funkcije

  • HI10053 je zasnovan tako, da ima vrednost 0 mV pri pH 4 in ne pri pH 7 kot tipične pH elektrode. V primeru prekinitve bo to odčitavanje sprožilo alarmno stanje (ko je programirano) in onemogočilo črpalko od doziranja. Standardna pH elektroda bi imela pH vrednost blizu 7 in bi lahko povzročila odsotnost odmerjanja ali prekomerno doziranje glede na dejansko vrednost in programirano nastavljeno točko.
Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2024 Vse pravice pridržane