SKU
HI99131

PH meter za galvanizacijo - HI99131

571,00 €
Na zalogi
Narejen je tako, da prinaša preprostost pri pH testiranju galvanizacije, HI99131 pH meter za galvanizacijo je zasnovan posebej za zagotovitev, da aditivi in ​​kemikalije delujejo pravilno, da se zagotovi enakomerno in dosledno oblaganje. Specializirana sonda ima titanovo telo, ravno konico in porozno PTFE spoj, kar je idealno za merjenje kemične galvanizacije.
 
  • ±0.02 pH natančnost
  • Priložen je z vsemi potrebnimi raztopinami in baterijami - vse kar morate je, da začnete takoj meriti.
  • Specializirano za direktno merjenje pH v galvanizaciji.

 

Stanje sonde

Kazalnik na zaslonu vizualno potrjuje, da vaša sonda deluje brezhibno.

Kazalnik prazne baterije

Priložene baterije zagotavljajo 1200 ur neprekinjene uporabe. Ko je raven baterije pod 10% njene zmogljivosti, utripa opozorilni simbol, ki kaže na stanje nizke baterije. Če je raven nizke baterije takšno, ki bi vplivale na Vaše rezultate, se merilnik izklopi, da se na ta način izogne ​​napačnim odčitkom, ki bi jih povzročilo nizko stanje baterije.

Samodejni izklop

Funkcija samodejnega izklopa lahko nastavite, da se merilnik ustavi po 8 ali 60 minutah, oziroma to funkcijo izklopite, da merilnik neprekinjeno deluje. Funkcija samodejnega izklopa podaljša življenjsko dobo baterije zaradi varnosti in prihranka energije, če merilnik slučajno ostane vklopljen.

 

 

Narejen je za vzdržljivost

Novo ohišje IP67, ki je oblikovano tako, da vzdrži udarce, trke in razlitja iz stvarnega življenja in tako zagotavlja vrhunsko učinkovitost v katerem koli okolju. Ti merilniki so zaščitene pred prahom in vodo iz katere koli smeri.

Dizajn priročnosti

Priročno narejen izdelek se lepo prilega Vaši roki, da lahko testirate. Ima več vrstični LCD zaslon, ki omogoča odčitavanje pH in temperature iz katerega koli kota in z dvema gumboma poenostavlja postopek testiranja za vsakega uporabnika.

Sonda za hitro povezovanje

DIN priključek za hitro povezavo omogoča pripenjanje, ter preprosto in enostavno odstranitev sonde. Gumijasti ščitnik ščiti kabel in vodotesno tesnilo, brez navoja.

 

 

Vaše meritve zahtevajo izredno pozornost; tako bi morala biti tudi vaša elektroda. HI99131 pH meter za oplate ima obnovljivo sondo, ki je bila skrbno zasnovana posebej za analizo pH v galvanizaciji.

Telo iz titana

Telo iz titana ščiti vašo pH elektrodo pred nenamernim zlomom, zato je idealno za meritve v galvanizaciji. Služi tudi kot ujemajoči pin, tako zmanjšanje težave, ki jih povzročajo električni tokovi.

Ravna steklena konica

Ravna oblika in vgrajena žarnica omogočata enostavno čiščenje in preprečujeta, da bi se trdne snovi v raztopinah za galvanizacijo nabirale na senzorju, kar olajša vzdrževanje.

PTFE spoj

Ta elektroda ima edinstven spoj, odporen proti zamašitvi, ki poveča življenjsko dobo elektrode in natančnost meritve. Zaradi svojih kemijskih prednosti se PTFE na veliko uporablja v industriji.

 

 

Verjamemo v to, da mora biti nakup merilnika enostavno. Vaš pH meter za galvanizacijo je opremljen z vsem potrebnim, kar potrebujete za uspešno testiranje in sicer takoj, ko ga vzamete iz škatle.

Raztopina za čiščenje elektrod

Vaš ph meter za galvanizacijo je dobavljiv skupaj z raztopino, in je bila zasnovana tako, da na vaši elektrodi ne bi prišlo do umazanije, ki jo najdemo v tleh. Ta koncentrirana kombinacija detergentov hitro in učinkovito očisti vašo pH elektrodo, tako da merilnik ostane v optimalnem stanju.

pH 4 in 7 pufer vrečke

Pri izvajanju kalibracije pH je pomembno, da se uporabijo ustrezni pufri. Vključujemo nekaj začetnih pufer-jev za Vas. Vrečke za enkratno uporabo so posamično zapakirane, zato vsakič uporabite nov pufer.

 

 

Specifikacije

RH 

 

Območje 

2.00 do 16.00 pH 

Resolucija 

0.01 % pH 

Natančnost 

±0.02 pH 

Kalibracija 

samodejna, eno ali dvo točkovna, z dvema nizoma puferjev (standardni 4.01, 7.01,10.01 ali NIST 4.01, 6.86, 9.18) 

Temperatura 

 

Območje 

-5.0 do 105.0°C / 23.0 do 221.0°F 

Resolucija 

0.1°C / 0.1°F 

Natančnost 

±1 mV 

Temperaturna kompenzacija 

samodejna od -5.0 do 105.0ºC (23 do 221ºF) 

mV 

 

Območje 

±825 mV (pH-mV) 

Resolucija 

1 mV 

Natančnost 

±1 mV 

Dodatne specifikacije 

 

Sonda 

HI629113 predhodno ojačana pH sonda z vgrajenim temperaturnim senzorjem in titanovo oblogo, ustrezen pin, hitri DIN-priključek z 1 m (3,3 ') kablom 

Vrsta baterije 

1.5V AAA (3 kosi)/ približno 1400 ur neprekinjene uporabe 

Okolje 

0 do 50°C (32 do 122°F); RH največ 100% 

Dimenzije 

154 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2”) 

Teža 

196 g (6.91 oz.) 

Informacije naročila 

Vsakemu merilniku so priložen ti elementi kompleta: • HI629113 predhodno ojačana pH sonda z vgrajenim temperaturnim senzorjem in titanovo oblogo, ustrezen pin, hitri DIN-priključek z 1 m (3,3 ') kablom • pH 4.01 & 7.01 pufer v vrečkah • HI700601 Raztopina za čiščenje elektrode (2 vrečki) • 100 mL čaša (1 kos) • Alkalne baterije: 1.5V AAA (3 kosi) • Obstoje in priročen kovček • Certifikat kalibracije za merilnik • Certifikat za sondo • Navodila za uporabo 

Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2024 Vse pravice pridržane