SKU
HI3826

Komplet za testiranje amoniaka za morsko vodo

50,00 €
Na zalogi

HI3826 je kemični testni komplet, ki uporablja Nesslerjevo metodo za merjenje amoniaka v morski vodi. HI3826 je dobavljen skupaj z vsemi reagenti in opremo, potrebnimi za izvedbo približno 25 testov.

  • Vnaprej pripravljeni reagenti za enostavno uporabo
  • Vsi reagenti so označeni z rokom uporabnosti in številko serije zaradi sledljivosti
  • Kocka za primerjavo barv za preprosto določanje

HI3826 je kolorimetrični kemični testni komplet, ki določa koncentracijo amoniaka v morski vodi v območju od 0,0 do 2,5 mg/L (ppm) kot NH3-N. HI3826 je opremljen z vsemi potrebnimi reagenti in opremo za izvedbo analize. Komplet za testiranje vsebuje dovolj reagentov za izvedbo približno 25 testov.

Funkcije na prvi pogled

Popolna nastavitev

V komplet za testiranje so priloženi vsi potrebni materiali, kot so čaša za vzorce, kocka za primerjavo barv in stekleničke z reagentom.

Visoka ločljivost

  • Odčitki od 0,0 do 2,5 mg/L NH3-N se določijo na ločljivost 0,5 mg/L.

Na voljo so nadomestni reagenti

  • Ko so reagenti izčrpani, ni treba kupiti novega kompleta. Komplet reagentov HI3826-025 lahko naročite za zamenjavo reagentov, ki so priloženi kompletu. Ta komplet reagentov je opremljen z 1 kapalko (20 ml) z amoniakovim reagentom 1 za morsko vodo in 1 kapalko (20 ml) z Nesslerjevim reagentom..

Pomen uporabe

Koncentracije amoniaka v rekah, rečnih ustjih in zalivih lahko kažejo na prisotnost kmetijskega odtoka ali onesnaženja mest. Ko je koncentracija amoniaka dovolj visoka, se lahko izkaže za strupeno za vodno življenje, kar vpliva na preživetje, rast in razmnoževanje različnih morskih vrst. V industrijskih aplikacijah lahko visoke koncentracije amoniaka povzročijo korozijo v ceveh. 

 

Specifikacija

Ime Specifikacije

Podrobnosti

Koda

HI3826

Vrsta

kolorimetrični

Najmanjši prirast

0.5 mg/L (ppm)

Metoda

Nessler

Število testov

25 povprečno

Informacije o naročilu

Komplet za testiranje HI3826 je opremljen z 20 ml plastično čašo, barvno primerjalno kocko, 20 ml amoniaka reagenta 1 (za morsko vodo) in 20 ml Nesslerjevega reagenta.

Reagent

HI3826-025

Območje amoniaka

0.0-2.5 mg/L (ppm) [Slana voda]

Predlog 65

OPOZORILO: Ta izdelek vas lahko izpostavi kemikalijam, vključno z živim srebrom in spojinami živega srebra, za katere je v zvezni državi Kalifornija znano, da povzročajo raka.

Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2021 Vse pravice pridržane