SKU
HI981032

"Foodcare" pH tester za sir HI981032

129,00 €
Ni na zalogi
Zasnovan za poenostavitev testiranja pH pri celotnem postopku izdelave sira. HI981032 je pH tester za sir, ki je namenjen naprednemu testiranju. Vgrajena sonda ima odprt spoj, nizko-temperaturno konusno stekleno konico, ohišje iz PVDF - primerno za delo s hrano - in zato je idealno za merjenje pH pri skoraj vseh vrst sirov in skute.
  • ±0.2 pH natančno
  • Opremljen z vsem, kar potrebujete za uspešno testiranje na mestu
  • Specializirana elektroda za preverjanje pH med samim postopkom izdelave sira

pH tester za sir

s specializirano sondo

 

Boljše funkcije za boljše testiranje

Kazalnik stabilnosti na zaslonu zagotavlja najvišjo stopnjo zaupanja v vaše rezultate. Izberite funkcijo "samodejni izklop" in podaljšajte življenjsko dobo baterije. Brezskrbno prihranite energijo v primeru, da naprave po uporabi ne izklopite.

Žepna velikost

Zaradi priročne velikosti je pH tester za sir idealen za merjenje na terenu. Velik LCD vam omogoča branje iz katerega koli kota, upravljanje z enim gumbom pa poenostavi postopek testiranja za vsakega uporabnika.

Dolga življenjska doba baterije

Li-ionska baterija CR2032 omogoča do 1000 ur neprekinjene uporabe. Če ikona baterije utripa, je to znak, da jo je potrebno zamenjati. Tako ne boste nikoli ostali brez potrebnih meritev.

Vaše meritve zahtevajo izredno pozornost; tako bi morala biti tudi vaša elektroda. HI981032 pH tester za sir ima vgrajeno sondo, ki je bila skrbno zasnovana za merjenje pH v skoraj vseh vrstah sirov in skute.

 

Odprt spoj

Odprta zasnova spoja zmanjšuje zamašitev od izločenih trdnih snovi in ​​beljakovin, ki jih najdemo v sirnih izdelkih. Tako bo merjenje pH stabilnejše, vzdrževanje pa enostavnejše.

Steklena konusna/koničasta konica

Konusna oblika konice omogoča prodiranje v pol trdne snovi za direktno merjenje pH v različnih izdelkih mlečnih proizvodih, kot je jogurt. Nizko temperaturno (LT) steklo se uporablja za hitrejše rezultate pri nižjih temperaturah.

PVDF telo

Poliviniliden fluorid (PVDF) je plastika za živila, ki je odporna na večino kemikalij in topil, ki se uporabljajo za dezinfekcijo v prehranskem sektorju, vključno s klorom (belilom).

Prepričani smo, da nakup testerja naj bi bil enostaven. Vaš pH tester za sir je opremljen z vsem, kar potrebujete za uspešno testiranje in sicer za takojšnjo uporabo.

 

 

Čistilna raztopina za usedline sira

Vaš pH tester za sir je na voljo s čistilno raztopino, ki je bila zasnovana z namenom, da se na vaši elektrodi ne nabirajo usedline sira.Ta koncentrirana kombinacija detergentov očisti vaš tester hitro in učinkovito, in na ta način Vaš tester ostane v optimalnem stanju.

pH 4 in 7 pufer vrečke

Pri izvajanju kalibracije pH je pomembno, da se uporabijo ustrezni pufri. Vključujemo nekaj začetnih pufer-jev za Vas. Vrečke za enkratno uporabo so posamično zapakirane, zato vsakič uporabite nov pufer.

Raztopina za shranjevanje

Pravilno shranjevanje vaše elektrode bo zagotovilo zanesljive meritve in dolgo življenjsko dobo elektrode. Naša raztopina za shranjevanje je posebej formulirana z namenom, da je pH steklo vedno navlaženo, hkrati pa zmanjšuje rast mikroorganizmov.  

 

Specifikacija

 

Ime specifikacije Podrobnosti
Koda HI981032
pH Merilni razpon 0.00 do 12.00 pH
pH Rezolucija 0.01 pH
pH Natančnost (@25°C/77°F) ±0.05 pH
pH Kalibracija Samodejna, eno- ali dvotočkovna
pH Temperaturna kompenzacija Samodejna, 0 do 50 °C
Samodejni izklop 8 minut, 60 minut, ali onemogočeno
Vrsta baterije CR2032 Li-ion / Približno 800 ur neprekinjene uporabe
Okolje 0 do 50 °C (32 do 122 °F); RH 95% max
Dimenzije 50 x 129 x 21 mm (2 x 5.1 x 0.9“)
Teža 42 g (1.48 oz.)
Informacije o naročilu Vsak HI981032 pH Tester za sir vsebuje tudi: pH 4.01 raztopino puferja (2 vrečki), pH 7.01 raztopino puferja (2 vrečki), čistilna raztopina za ostanke sira (2 kosa), raztopina za shranjevanje elektrode, 13 mL steklenička s kapalko, certifikat kakovosti in navodila za uporabo
Garancija 1 leto
Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2024 Vse pravice pridržane