SKU
HI1131B

Elektroda s kombinacijo pH in BNC priključkom - HI1131B

162,00 €
Na zalogi
HI1131B je dvokrožna pH elektroda z dvojnim telesom, ki jo je mogoče polniti, z BNC priključkom. Ta elektroda ima v zunanji referenčni celici eno samo keramično spojko in del za zaznavanje sferičnega pH je izdelan iz visokotemperaturnega stekla. Ta načrt je idealen za laboratorijske vzorce, pivo in druge tekoče vzorce, pa tudi za splošno uporabo.

Običajne elektrode so običajno enojne. Kot je prikazano na sliki zgoraj, imajo te elektrode samo eno povezavo med notranjo referenčno žico in zunanjo raztopino. V neugodnih pogojih, kot so visokotlačne, visokotemperaturne, zelo kisle ali alkalne raztopine, je pozitivni pretok elektrolita skozi stičišče pogosto obrnjen s posledičnim vstopom raztopine vzorca v referenčni prostor. Če to ni označeno, je lahko referenčna elektroda kontaminirana, kar vodi do popolne okvare elektrode. Druga možna težava z enojnimi elektrodami je zamašitev stika zaradi obarjanja srebrovega klorida (AgCl). Srebro se zlahka obori v vzorcih, ki vsebujejo tris pufrov ali težke kovine. Ko se raztopina elektrolita dotakne vzorca, se bo nekaj AgCl oborilo na zunanji strani stičišča. Rezultat je odčitek, ki ga dobimo s senzorja.

Hannin dvojni priključek, kot že ime pove, ima dva spoja, od katerih je samo eden v stiku z vzorcem, kot je prikazano na sliki. V neugodnih razmerah je enaka tendenca vstopa vzorca očitna. Ker pa je sistem referenčne elektrode fizično ločen od območja vmesnega elektrolita, je kontaminacija elektrod zmanjšana. Verjetnost zamašitve stika se zmanjša tudi z dvojno spojno elektrodo, saj zunanja referenčna celica uporablja polnilno raztopino, ki je "brez srebra".. Ker srebro ni prisotno, ni oborine, ki bi se lahko zamašila.

 

Specifications

 
Specification Name Detail
SKU FC766C1
Accuracy (@25˚C/77˚F) ±1.6°C (-50 to 300°C)/±2.9°F (-58 to 573°F)
Recommended Operating Temperature 300°C (570°F)
Response Time (90% of final value) 3 seconds
Body Length L 100 mm x dia 3 mm (3.9" x 0.12")
Temperature Sensor yes
Body Material AISI 316 stainless steel
Cable Polyurethane (PUR)/coiled
Recommended Use food, semi-solid products
Connection K-Type
Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2024 Vse pravice pridržane