SKU
HI922

Avtomatski vzorčevalec HI922

Na zalogi
Avtomatski vzorčevalev HI922 je avtomatiziran sistem za obdelavo vzorcev titracije, zasnovan za uporabo s sistemom HI932 za samodejno titracijo, in omogoča hitro in enostavno večkratno titracijo vzorcev. Samodejno vzorči do 18 vzorcev zaporedno. Avtomatski vzorčevalec HI922 se neposredno poveže s HI932 za dostop do metod titracije. Ko je metoda titracije vzpostavljena, lahko uporabnik v celoti prilagodi zaporedje avtomatizacije svojih vzorcev za to metodo. Imena in velikost vzorcev je mogoče prilagoditi ali samodejno ali s pred nastavljenimi vrednostmi. Ena čaša je lahko namenjena za shranjevanje pred in po titraciji; za zaporedje izpiranja elektrode je mogoče določiti do tri čaš na pladenj, kar omogoča zadostno odstranjevanje raztopin, ki jih je težko očistiti med vsako titracijo vzorca. Med vsako titracijo vzorca se na zaslonu HI932 prikaže napredek v realnem času. Do končnih rezultatov in grafov lahko dostopate med in po titraciji. Ko je zaporedje avtomatskega vzorčenja končano, sta na voljo dve poročili: poročilo o zaporedju s tabelo, ki opisuje vsako ime vzorca, položaj čaše, velikost vzorca in rezultat za pladenj; ter podrobno poročilo o titraciji za vsak vzorec, vključno z grafom titracijskih podatkov.

Avtomatizirajte do 18 vzorcev

Avtomatski vzorčevalev HI922 je avtomatiziran sistem za obdelavo vzorcev titracije, zasnovan za uporabo s sistemom HI932 za samodejno titracijo, in omogoča hitro in enostavno večkratno titracijo vzorcev. Z avtomatskim vzorčevalcem lahko samodejno vzorčite do 18 vzorcev zaporedno. Avtomatski vzorčevalec HI922 se neposredno poveže s HI932 za dostop do metod titracije. Ko je metoda titracije vzpostavljena, lahko uporabnik v celoti prilagodi zaporedje avtomatizacije svojih vzorcev za to metodo. Imena in velikost vzorcev je mogoče prilagoditi ali samodejno ali s pred nastavljenimi vrednostmi. Ena čaša je lahko namenjena za shranjevanje

pred in po titraciji; za zaporedje izpiranja elektrode je mogoče določiti do tri čaš na pladenj, kar omogoča zadostno odstranjevanje raztopin, ki jih je težko očistiti med vsako titracijo vzorca. Med vsako titracijo vzorca se na zaslonu HI932 prikaže napredek v realnem času. Do končnih rezultatov in grafov lahko dostopate med in po titraciji. Ko je zaporedje avtomatskega vzorčenja končano, sta na voljo dve poročili: poročilo o zaporedju s tabelo, ki opisuje vsako ime vzorca, položaj čaše, velikost vzorca in rezultat za pladenj; ter podrobno poročilo o titraciji za vsak vzorec, vključno z grafom titracijskih podatkov.

16 ali 18 vzorcev na pladenj

HI922 lahko avtomatizira vzorce s pladnjem 16 vzorcev ali s pladnjem 18 vzorce. Pladenj za 16 vzorcev vsebuje 150 ml čaše; pladenj za 18 vzorcev pa vsebuje 100 ml čaše. Pladnji za samodejno vzorčenje so sestavljeni iz kemično odpornih materialov in so odstranljivi, kar omogoča enostavno uporabo. Pladnje se lahko čisti v pomivalnem stroju in tako omogoča hiter in enostaven način rednega čiščenje.

Vgrajen magnetni mešalnik

V vsakem "Avtomatskem vzorčevalcu" je vgrajen magnetni mešalnik. Uporabniki morajo preprosto dodati majhno magnetno mešalno ploščico v vsako čašo, da se zagotovi homogenost med titracijo. Za uporabo, namesto vgrajenega mešalnika, lahko namestite tudi propelerski mešalnik. HI922 uporabnikom omogoča enostavno prilagoditev hitrosti mešanja, tako vgrajenih kot tudi "nadzemnih" mešalnikov, za optimalno uporabo.

Vgrajen RFID

Vzorčni pladnji HI922 imajo vgrajen čitalnik RFID, ki lahko sporoči velikost in serijsko številko pladnja. Uporabniki imajo lahko več pladnjev, od katerih je vsak označen z določenim naborom vzorcev. Čitalnik RFID lahko zagotovi, da se vsakič uporabi ustrezen pladenj.

Absolutni kodirnik

"Avtomatski vzorčevalec" neprekinjeno spremlja položaj pladnja, ne da bi bilo potrebno iti na "home/ domov" ali ga kalibrirati.

Čitalnik črtne kode

USB-čitalnik črtne kode lahko uporabite v povezavi imen vsakega vzorca, za boljšo organizacijo podatkov.

Optično IR odkrivanje čaše

Optično IR sevanje lahko zazna prisotnost ali odsotnost čaš znotraj
pladnja za vzorce. Uporabniki lahko ukažejo nalogo Avtomatskemu vzorčevalcu, da čaša med titracijo manjka iz pladnja. Če je čaša zaznana kot manjkajoča, lahko HI921 preskoči vzorec ali ustavi zaporedje titracije.

Vsestransko držalo elektrode

Trpežno držalo elektrod lahko sprejme tri 12 mm elektrode, temperaturni senzor, eno aspiracijsko cev in pet večnamenskih cevi. Večnamenske cevi se lahko uporabljajo za dejanja, kot so dodajanje reagentov ali doziranje "birete".

Funkcija izpiranja elektrode

Za izpiranje / brizganje elektrode lahko določite do 3 čaše na pladenj.

Funkcija izravnave vzorca

Samodejno izravnavanje za hitro pripravo volumetričnih vzorcev.

Funkcija odstranjevanja odpadkov

Odprte in uporabljene vzorce izsesajte v posodo za odpadke.

Uporabite HI932- Avtomatski sistem za titracijo

Prilagodljivo in natančno zaznavanje titracijske končne točke s potenciometrom HI932. Napredovanje zaporedja in rezultatov v realnem času na zaslonu titratorja HI932.

Nadzorna plošča

Na priloženi nadzorni plošči je več gumbov, ki omogočajo ročno upravljanje pladnja za samodejno vzorčenje, držalo elektrode in vse pomožne črpalke. Dvovrstični zaslon z osvetlitvijo na ročni plošči jasno prikazuje informacije o stanju. Na nadzorni plošči je zaželena ročna kalibracija, priprava vzorcev in
optimizacija metod.

Peristaltične in membranske črpalke
• Kadar koli lahko dodate do tri peristaltične črpalke
• Uporabnik lahko zamenja sistem črpalk
• Peristaltične črpale
Uporablja visoko zmogljivo plastiko, ki je zasnovana za izdelavo so kemično odporni in imajo dolgo življenjsko dobo.
Dodajanje reagenta, izravnava vzorcev, odstranjevanje odpadkov, hitrost pretoka večji od 200 ml / min
• Membranske črpalke
Enostavni vtičnik za cevi, pretok večji od 400 ml / min

Uporabniki lahko kadar koli dodajo do tri peristaltične črpalke ali eno membransko črpalko z uporabo sistemskih črpalk, ki jih je mogoče nadomestiti s sistemom HI922. Peristaltične črpalke uporabljajo visoko zmogljive plastike, ki so kemično odporne in z dolgo življenjsko dobo. Te črpalke imajo pretok več kot 200 ml / min in se lahko uporabljajo za dodajanje reagentov, izravnavanje vzorcev in odstranjevanje odpadkov. Membranska črpalka je preprost vtični priključek za cevi, katerih pretok je večji od 400 ml / min.

Status indikatorja lučk

Lučke so nameščena na obeh straneh "Avtomatskega vzorčevalca" in so zelo dobro vidne. Lučke ustrezajo indikatorju stanja na zaslonu HI932 in jih je enostavno videti od daleč. Lučke imajo dodatno funkcijo, kot varnostna funkcija, saj jih kadarkoli pritisnete in se nato samodejno ustavi trenutna serija titracije.

 

• Zelena luč, ki neprekinjeno gori

V mirovanju, pripravljen za začetek

• Utripajoče zelena

Izvaja se zaporedje titracije

• Utripajoča rumena

Titracijsko zaporedje je zaustavljeno

• Rdeča luč, ki neprekinjeno gori
Napaka ali nujna zaustavitev ali instalacija med vklopom.


• Utripajoča rdeča
Napaka med izvajanjem niza ali ročnega upravljanja

Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2021 Vse pravice pridržane