SKU
HI3824-025

Amoniak test komplet za nadomestne reagente za sladko vodo (25 preskusov) - HI3824-025

Na zalogi

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

amoniak (kot NH3-N) s kompletom za testiranje amoniaka HI 3824 za sladko vodo. Za Hannov testni komplet je dovolj reagentov za približno 25 testov. Ti visokokakovostni reagenti so izdelani v našem najsodobnejšem obratu in so na vsakem pakiranju jasno označeni s številko serije in datumom poteka uporabnosti zaradi sledljivosti.
  • Vnaprej pripravljeni reagenti za enostavno uporabo
  • Pripravljeno s kemikalijami visoke čistosti
  • Označeno z datumom poteka in številko serije za sledljivost

HI3824-025 so visokokakovostni reagenti, ki so predhodno izmerjeni in omogočajo uporabnikom, da s kemičnim testnim kompletom dosežejo hitre in natančne meritve amoniaka. Ti reagenti sledijo Nesslerjevi metodi za določitev koncentracije amoniaka v sladki vodi kot amonijak-dušik (NH3-N).

For determination of ammonia, the Nessler reagent is added to the sample under alkaline conditions to react with ammonia. Reakcija med amoniakom in reagentom, ki vsebuje živo srebro, povzroči nastanek rumeno obarvanega kompleksa; večja kot je koncentracija, temnejša je barva. Za natančno, stransko vizualno analizo za določitev koncentracije amonijaka je vključena kocka za primerjavo barv. Ti reagenti so zasnovani tako, da jih lahko uporabimo z vzorci, ki imajo pričakovano razpon amoniaka od 0,0 do 2,5 mg / L (ppm) NH3-N.

Vse cene so brez DDV in brez stroškov dostave, razen če ni to kako drugače določeno. Hanna Service d.o.o. — Sermin 75H, Bertoki — 6000 Koper (Slovenjia) — davčna številka: SI92346669 © 2024 Vse pravice pridržane